Linewalker X10D |  Voetentrainings Schoenen - HERCKLES

Linewalker X10D | Voetentrainings Schoenen

Innovative Sneaker die je voeten niet ondersteund maar juist traint.

Je voeten trainen tijdens het lopen! Ja dat kan met deze X10D Linewalker.

Ben jij op zoek naar een sportieve sneaker die ervoor zorgt dat jij voortaan pijnvrij door het leven loopt?

Onze X10D Linewalkers zijn de meest comfortabele maar trendy sneakers van dit moment. Deze zijn ideaal voor een actieve levensstijl maar dankzij het tijdloze design perfect voor alledaags.

Hoogwaardig materiaal - Het ademend materiaal zorgt ervoor dat deze ook perfect draagbaar zijn op een zonnige dag. Dankzij het zachte materiaal trek jij deze eenvoudig uit en aan. Daarnaast zorgen de veters ervoor dat de schoen perfect blijft zitten tijdens het dragen.

Voorkomt lichamelijke klachten - de X10D Linewalkers zijn perfect ter voorkoming of vermindering van lichamelijke klachten zoals gewrichtspijn, rugpijn, hielspoor, diabetes, Fasciitis Plantaris, kniepijn en voetpijn. De sneakers bevatten de gepatenteerde X10D zool die zorgt voor stabiliteit en is spier activerend. Je traint dus je voet-, kuit-, heupspieren tijdens het lopen.

Geschikt voor iedereen - de X10D Linewalkers zijn tijdloos en modieus vormgegeven en geschikt voor zowel jong als oud. Daarnaast zijn deze perfect voor zowel brede als smalle voeten.

Elegant en modern - de X10D Linewalkers hebben een moderne uitstraling maar zijn daarnaast zeer tijdloos. De schoenen zijn geschikt voor iedere gelegenheid en daarnaast eenvoudig te combineren. Deze sneakers zijn ontworpen om uiterste comfortabel door het leven te gaan. 

Doelgroep:

1. Je hebt stijve voeten

2. Je hebt overpronatie

3. Je hebt een Hallux Valgus en pijn (minder pijn geen rechte teen wel rechter)

4. Je hebt knie en heup klachten

Ga Direct Naar winkel

Orthopedische Vrouwen Loop Schoenen
Terug naar blog

Reactie plaatsen