Crimpy Joe

Stap binnen in de wereld van Crimpy Joe, de draagbare hangboard die de ultieme metgezel is voor elke klimliefhebber. Van beginners tot doorgewinterde professionals. Dit innovatieve hangboard is speciaal ontworpen om je klimvaardigheden te verbeteren, waar je ook bent.

Veelzijdige Gripopties:

Crimpy Joe biedt een scala aan gripmogelijkheden, waaronder 6 pinch-opties, 4 verschillende crimps, 2 pockets en een gaston. Hiermee kun je je grip op diverse manieren trainen en specifieke spieren aanspreken voor een gerichte ontwikkeling van kracht en techniek.

Flexibel Gebruik:

Of je nu je vingers wilt opwarmen voor een buitenroute of je gripkracht wilt versterken, Crimpy Joe is jouw veelzijdige metgezel. Geschikt voor gebruik thuis, buiten, in de sportschool of in de klimhal, past Crimpy Joe zich aan aan jouw trainingsschema, waar je ook bent.


Diverse Bevestigingsopties:


Crimpy Joe is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Bevestig het aan een kabelmachine, een dumbell, een kettlebell, of hang het eenvoudig op. Hierdoor kun je Crimpy Joe integreren in verschillende trainingsomgevingen en methoden, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je klimuitrusting.


Trainingsflexibiliteit:


Of je nu op zoek bent naar een snelle opwarming voor je klimsessie of een diepgaande gripkrachttraining, Crimpy Joe biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Pas de weerstand aan en kies uit de diverse gripopties voor een training op maat.


Crimpy Joe is niet zomaar een griptrainer; het is een veelzijdig instrument dat zich aanpast aan jouw behoeften en trainingsschema. Ervaar de vrijheid om overal en altijd te trainen met Crimpy Joe - de draagbare klim griptrainer die jouw klimavontuur naar een hoger niveau tilt!

Uitgelichte collectie