Over ons

Herckles is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in blessurepreventie voor de klim-, boulder- en wandelsport.

Meestal ben je te laat en heb je fysiotherapie of podotherapie nodig om van je klachten af te komen. Alles wat Herckles biedt, is vanuit ervaring samengesteld, door mensen met passie voor sport en een gedegen kennis van anatomie en biomechanica.

De producten en diensten van Herckles zijn ontworpen om je te helpen je blessures te voorkomen en je prestaties te verbeteren. Met de producten van Herckles kun je je spieren en gewrichten versterken, je mobiliteit verbeteren en je balans en coördinatie trainen.

De diensten van Herckles zijn gericht op het geven van advies over hoe je blessures kunt voorkomen, hoe je jouw spieren en gewrichten kunt trainen en hoe je je houding kunt verbeteren. Hercules biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder:

 1. X10D schoenen 
 2. Zechsal sport
 3. Blackroll
 4. Holistische kijk op blessure leed
 5. Sportaccessoires
 6. Advies

Herckles is er voor iedereen die de klim-, boulder- of wandelsport beoefent. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Herckles kan je helpen je blessures te voorkomen en je prestaties te verbeteren.

Hieronder zijn enkele van de voordelen van het gebruik van de producten en diensten van Herckles:

 1. Verminderde kans op blessures
 2. Verbeterde prestaties
 3. Versterkte spieren en gewrichten
 4. Verbeterde mobiliteit
 5. Verbeterde balans en coördinatie
 6. Aangepast advies op maat van je persoonlijke situatie
Als je serieus bent over het voorkomen van blessures en het verbeteren van je prestaties, dan is Herckles de perfecte keuze voor jou. Neem vandaag nog contact op met Herckles. Wij zijn te bereiken op info@herckles.com.

Uitgelichte collectie